“Po bëhet spektakël me ushtarët e UÇK-së”

“Po bëhet spektakël me ushtarët e UÇK-së”

 Kryetari i Komunës së Skenderajt dhe trashëgimtari i familjes së komandantit legjendar Adem Jashari, Bekim Jashari ka reaguar për arrestimet që janë duke u bërë ndaj ish-udhëheqësve të ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Jashari ka thënë se ky është vetëm një spektakël nga Gjykata Speciale që po bëhet me njerëzit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës./21Media