Synim informimi për punën praktike në kirurgji

Synim informimi për punën praktike në kirurgji

Organizata e Kirurgjisë Globale të Kosovës filluar aktivitetin dy ditor me qëllim të zhvillimit të shkathtësive bazë të praktikës në kirurgji tek studentët e mjekësisë dhe doktorët e rinjë që synojnë të krijojnë karrierë në fushën e kirurgjisë. Ky aktivitet u organizuar në bazë vullnetare./21Media