Transformime të ''pabesueshme''

Transformime të ”pabesueshme”

Veprimi nuk është kurrë i lehtë, nuk merr vetëm aftësi, por muaj të përpjekjeve për të ndier karakterin tuaj dhe për të mësuar gjestet e tyre më të vogla, shprehjet e fytyrës etj.

Megjithatë, ndonjëherë edhe kjo përpjekje nuk është e mjaftueshme dhe këtu vijnë artistët përbërës.

Ata mund të kthejnë aktorët në krijesa të botës tjetër, t’i bëjnë ata 30 vjet më të vjetër dhe madje të ndryshojnë gjininë e tyre!, përcjell rtv21.tv

Më poshtë ju sjellim një listë të aktorëve, të transformimeve të pabesueshme të tyre, që iu nënshtruan për të luajtur në një rol të caktuar./21Media

Karen Gillan – Nebula, Guardians of the Galaxy

Tilda Swinton – Madame Blanc, Suspiria

Christian Bale – Trevor Reznik, The Machinist

Tom Cruise — Les Grossman, Tropic Thunder

Chris Hemsworth — Owen Chase, In the Heart of the Sea

Johnny Depp — Whitey Bulger, Black Mass

Gary Oldman — Dracula, Bram Stoker’s Dracula

Brad Pitt — Benjamin Button, The Curious Case of Benjamin Button

Jared Leto — Nemo, Mr. Nobody

Vanessa Hudgens — Agnes Bailey, Gimme Shelter

Eddie Murphy — Saul, Coming to America