Ekziston një besim i përhapur se një fytyrë e bukur është gjithmonë diçka që dëshironi në filmin tuaj. Ka një numër të caktuar aktorësh me pamje të mirë që ne vazhdimisht i shohim në filma.

Për të marrë rolin, aktorët duhet të jenë të talentuar, jo vetëm të duken bukur. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që njerëzit me pamje të mirë nuk kanë luajtur personazhe “të shëmtuar”.

Më poshtë shikoni ndryshimet e 12 aktorëve vetëm për të luajtur një rol./21Media

Chris Hemsworth në Avengers: Endgame

Emma Thompson në Harry Potter dhe në the Prisoner of Azkaban

John Travolta në Hairspray

Gwendoline Christie në Game of Thrones

Taryn Manning në “Orange” është E Zeza e Re

Christian Bale në The Machinist

Ryan Gosling në Blue Valentine

Hilary Swank në Boys Don’t Cry

Marion Cotillard në La Vie en Rose

Naomi Grossman në American Horror Story: Freak Show