Aktorët e mrekullueshëm kanë shumë talent dhe disa nga ta ua trashëgojnë talentin fëmijëve të tyre. Për fansat e filmave, kjo është e mrekullueshme.

Will Smith, Meryl Streep dhe Robin Williams, ua kanë mësuar talentin pasardhësve të tyre. Disa nga ta kanë zgjedhur të luajnë rolet e babait dhe djalit, nënës dhe vajzës në filmat e njejtë, që ua mundëson juve të vlerësoni lidhjen e tyre familjare./21Media

1. Will Smith and Jaden Smith

2. Ben Stiller and Jerry Stiller

3. Kirk, Michael, and Cameron Douglas

4. Meryl Streep and Mamie Gummer

5. Charlie Sheen and Martin Sheen

6. Donald and Kiefer Sutherland

7. Sylvester and Sage Stallone

8. Zelda and Robin Williams

9. Colin and Tom Hanks

10. Clint and Scott Eastwood