Aktorët e mirë janë në gjendje të përdorin trupin dhe emocionin e tyre në maksimum, në mënyrë që me rolin e tyre te publiku të dalin sa më profesional.

Shenja e vërtetë e një aktori të jashtëzakonshëm është të jesh në gjendje të luash një personazh siç duhet, pavarësisht nga mosha, kombësia, gjuha, apo edhe gjinia e tij.

Bright Side ka bërë një përmbledhje të 10 aktoreve jashtëzakonisht të mira që luajtën të meshkujve, e që vështirë se janë vërejtur nga të tjerët. /21Media 

Hilary Swank

Gwyneth Paltrow

Angelina Jolie

Elle Fanning

 Linda Hunt

Blanca Portillo

 Kathy Burke

Cate Blanchett

Amanda Bynes

 Mariah Carey