Këto fotografi dëshmojnë gjithçka

Këto fotografi dëshmojnë gjithçka

Puna e një aktori varet nga përgatitja dhe përkushtimi. Shumica nga ta japin shumë nga vetja për një rol specifik, saqë audienca i kujton gjatë gjithë karrierës së tyre po me këtë rol.

Si dëshmi për këtë janë edhe fotografitë që po ua sjellim më poshtë./21Media

1. Hilary Swank

2. Anne Hathaway

3. Madeline Brewer

4. Ralph Fiennes

5. Natalie Portman

6. Zoë Saldaña

7. Famke Janssen

8. Uma Thurman

9. Ryan Reynolds

10. Dakota Fanning

11. Robert Downey Jr.

12. Danny DeVito

13. Sigourney Weaver

14. James McAvoy

15. Jim Carrey

16. Alan Cumming

17. Gary Oldman

18. Tilda Swinton

19. Tom Cruise