A ju ka ndodhur që të shihni një film dhe befas të kutponi se ndonjë prej aktorëve në rol është zëvendësuar me një aktor tjetër pa asnjë shpjegim?

Zëvednësimi i moderatorëve i është mjaft normal në televizion, por ndërsa zëvendësimi i një personazhi  në film shpesh mund të kalojë pa u vënë re, apo kur kuptohet mund të ju lënë në mëdyshje., përcjell portali rtv21.tv

Janet Hubert u zëvendësua nga Daphne Maxwell Reid në rolin e Vivian Banks në The Fresh Prince of Bel-Air, 1990.

Alicia Goranson u zëvendësua nga Sarah Chalke në rolin e Becky Conner në Roseanne, 1988.

Roëan Blanchard u zëvendësua nga Alexis G. Zall në rolin e Jackie Geary në The Goldbergs, 2013.

Parker Bagley u zëvendësua nga Dreë Van Acker në rolin e Jason DiLaurentis në Pretty Little Liars, 2010.

Jane Levy u zëvendësua nga Emma Greenëell në rolin e Mandy Milkovich në Shameless, 2011.

Nick Jonas u zëvendësua nga Jordan Masterson në rolin e Ryan Vogelson në Last Man Standing, 2011.

Shailene Woodley u zëvendësua nga Ëilla Holland në rolin e Kaitlin Cooper në The O.C., 2003.

Ross Butler u zëvendësua nga Charles Melton në rolin e Reggie Mantle në Riverdale, 2017.

Alessandra Torresani u zëvendësua nga Mae Ëhitman në rolin e Ann Veal në Arrested Development, 2003.

Ed Skrein u zëvendësua nga Michiel Huisman në rolin e Daario Naharis në Game of Thrones, 2011.

Aimee Richardson u zëvendësua nga Nell Tiger Free në rolin e Myrcella Baratheon në Game of Thrones, 2011.

Sharon Wilkins u zëvendësua nga Sherri Shepherd në rolin e Angie Jordan në 30 Rock, 2006.

Stellina Rusich u zëvendësua nga Melora Hardin në rolin e Trudy Monk në Monk, 2002.

Eve Plumb u zëvendësua nga Brook Shields në rolin e Pamela Burkhart në That ’70’s ​​Show, 1998./21Media