Aktori baba për herë të tretë

Aktori baba për herë të tretë

Vetëm nëntë muaj pasi u bë baba për herë të dytë, aktori i famshëm Richard Gere dhe gruaja e tij Alejandra Silva, 36-vjeçare janë në pritje të fëmijës së dytë.

Në fillim të këtij viti Gere dhe Silva u bënë prindër me një djalë, të cilin ia kanë vënë emrin Alexander.

Të dy kanë fëmijë nga martesat e mëparshme. Gere është babai i Homer James Jigma,  19-vjeç, dhe Alejandra është nëna e Albertit gjashtëvjeçar.

Çifti i njohur janë njohur në vitin 2014, kurse, janë martuar në prill 2018 në Nju Jork. /21Media