Banderas lë cigaren pas sulmit në zemër

Banderas lë cigaren pas sulmit në zemër

Aktori spanjoll, Antonio Banderas ka bërë të ditur se ka ndaluar së piri duhan, pas sulmit në zemër në janar të këtij viti dhe paralajmëroi, se duke filluar nga tash do të punojë me “tempo të lehtë”.

“Nëse diçka e mirë ka dalë nga e gjithë kjo, është se unë papritmas kam ndaluar së piri duhan, pa pasur nevojë për pilula ose diçka të ngjashme. Ka marrë fund!”, tha Banderas në një intervistë për gazetën spanjolle “Diario Sur”.