Julia Roberts, do t'i ndihmojë fëmijët e varfër

Julia Roberts, do t’i ndihmojë fëmijët e varfër

Aktorja amerikane Julia Roberts do t’i bashkëngjitet aksionit humanitar “Red Nose Day” për të ndihmuar fëmijët e varfër në gjithë botën, transmeton AP.

Televizioni NBC paralajmëroi se më 25 maj terminin e vet kryesor do t’ia kushtojë këtij aksioni humanitar, të cilin e organizon Comic Relief për ndihmë për fëmijët e varfër.

Roberts në emisionin “Running Wild with Bear Grylls for Red Nose Day” do t’i bashkëngjitet nikoqirit në Afrikë. Roberts dhe Grylls do të tregojnë se si donacionet ndihmojnë njerëzit në Nairobi, por edhe si ndihmojnë fëmijët në SHBA dhe në shtetet tjera.

Aksioni humanitar ka për synim luftën kundër varfërisë, dhunës, keqtrajtimit të fëmijëve dhe problemet tjera globale përmes armës së vetme – argëtimit dhe buzëqeshjes.

“Red Nose Day”,i cili është mbajtur muajin e kaluar, ka grumbulluar sipas të dhënave të organizatës Comic Relief 90 milionë dollarë.

B9327033200Z.1_20170405164955_000_G0HHVKFVG.1-0