Të punosh në filma të mëdha nuk është e mahnitshme çdo ditë dhe me çdo mjet

Të punosh në filma të mëdha nuk është e mahnitshme çdo ditë dhe me çdo mjet

Ndërsa Megan Fox ka gjetur sukses si aktore e Hollywood-it, ajo është e para që pranon se ka shumë më tepër sesa ajo që shohin sytë.

Ndërsa është shfaqur në numrin e ri të Prestige të Hong Kongut, Megan ndau disa nga përvojat e saj personale. Siç rezulton, ajo ka disa shqetësime.

“Ka disa gjëra negative shumë të errëta që shkojnë në skenë, midis aktorëve ose ndërmjet aktorëve dhe drejtorëve, veçanërisht tek aktoret. Nuk ka moral ose integritet brenda sistemit të studios. Nëse do të kishte një mënyrë për të ndryshuar këtë, do të bëja natyrisht”, ka thënë Megan.

Në intervistën e saj, Megan pretendon se ajo ishte plagosur “një milion herë në një set”, por kurrë nuk e mbylli setin e saj për shkak të lëndimeve.

“Ju nuk mund të mbyllni një set filmi. Ne zakonisht luftojmë përmes lëndimeve. Për sa kohë që fytyra juaj të duket e rregullt, atyre nuk iu intereson dhe duan të vazhdojnë xhirimet gjithsesi”, pohon ajo.

Megan shpreson se gratë mund të marrin pozicionet më të fuqishme në industri. Ajo gjithashtu shpreson se gratë mund të bëhen bashkë për të mbështetur njëra-tjetrën.