Në shoqërinë civile ka pikëpamje se zgjedhja e presidentit do të jetë më e vështirë

Në shoqërinë civile ka pikëpamje se zgjedhja e presidentit do të jetë më e vështirë

Partnerët ndërkombëtarë të Kosovës, përfshirë edhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, tashmë kanë inkurajuar krijimin sa më parë të institucioneve të reja të Kosovës. Por, kur do të bëhet zgjedhja e Kuvendit dhe e qeverisë e kur e presidentit? Në shoqërinë civile ka pikëpamje se zgjedhja e Kuvendit dhe e qeverisë do të jetë pakrahasimisht më e lehtë sesa zgjedhja e presidentit…(Teksti- Albulena NUHA, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media