Alarm për bombë

Bëhet e ditur se është gjetur një çantë e dyshimtë

Policia shqiptare njoftoi të shtunën për një mjet të dyshimtë të gjetur pranë teatrit “Skampa” në Elbasan.

Një alarm për bombë ka ngritur në këmbë policinë e Elbasanit. Informacionet paraprake bëjnë të ditur se është gjetur një çantë e dyshimtë.

Policia ka rrethuar zonën dhe tashmë priten ekspertët për hapjen e kontrolluar të çantës.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button