Ministri Reçica thotë se po e pret raportin e inspektoratit të punës

Ministri Reçica thotë se po e pret raportin e inspektoratit të punës

Siguria e punëtorëve në vend të punës vazhdon të jetë e ulët, veçanërisht e atyre në sektorin e ndërtimit.

Në fillim të këtij muaji dy punëtor vdiqën në vendin e punës. Ministri i punës dhe mirëqenies sociale Skender Reçica thotë se po e pret raportin e inspektoratit të punës për këto dy raste për hapat e mëtutjeshëm./21Media