OBSH: Kosova po përballet me një valë të re të COVID 1

OBSH: Kosova po përballet me një valë të re të COVID 1

Edhe tërë këtë javë pasojat nga koronavirusi dhe përhapja e tij ishin shqetësuese.
Për gjashtë ditë u regjistruan 70 të vdekur dhe 4 mijë 882 të infektuar. Në Organizatën Botërore të Shëndetësisë në Kosovë thonë se vendi ynë po ballafaqohet me një fazë të re të koronavirusit./21Media