Publikoi një fotografi të bukur

Publikoi një fotografi të bukur

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Alban Mehmeti është një baba mjaft i përkushtuar. Këtë e dëshmon vazhdimisht përmes imazheve të shumta që i publikon me dy djemtë e tij, Lurnin dhe Troin.

Edhe së fundi solli një imazh të bukur përkrah tyre, duket mjaft i lumtur. Këtë imazh e shoqëroi me një dedikim të veçantë, transmeton rtv21.tv

“Me dy legjendat e mia”, shkroi ai.

Lurni ka katër vjet, ndërsa Troi edhe një muaj i mbush dy vjet./21Media