U promovua katalogu i Pavijonit të Kosovës në Bienalen e Venedikut

U promovua katalogu i Pavijonit të Kosovës në Bienalen e Venedikut

Janë bërë gati pesë muaj që kur është hapur edicioni i 58-të i Bienales së Venedikut dhe pavijoni i Kosovës në këtë binale të artit u prezantua me veprën “Albumi familjar” nga artisti Alban Muja. Përfaqësuesit e Kosovës nw Venedik sot kanë promovuar katalogun e pavijonit të Kosovës sot në Galerinë Kombëtare të Kosovës./21Media