Ahmeti ftohet në cilësinë e dëshmitarit  

Ahmeti ftohet në cilësinë e dëshmitarit  

Kryetari i Bashkimi Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, është ftuar nga Gjykata Speciale. Ahmeti ka deklaruar  se është ftuar në cilësinë e dëshmitarit dhe se do t’i përgjigjet kësaj ftese.
Avokatët e akredituar në Gjykatën Speciale, thonë se shtetësia nuk paraqet problem për interivistim mbi dyshimet e ngritura për krime lufte. /21Media