Nuk mund të dal dhe të them që Zoran Zaev do të jetë kryeministër i ardhshëm i Maqedonisë sepse unë kam kandidat për kryeministër shqiptar, deklaroi kryetari i BDI-së Ali Ahmeti në TV21.

Ahmeti shtoi se është e drejtë legjitime dhe e pa mohueshme që të garohet për kreun e shtetit.

“Me siguri edhe këtu unë nuk mund të dal të them që Zaev do të jetë kryeministër sepse unë kam kandidat për kryeministër shqiptar. Si mund të dal të them që Zoran Zaev do të jetë kryeministër i ardhshëm. Kryeministër i ardhshëm do të jetë Naser Zyberi sepse është e drejtë e pamohueshme legjitime që ne të garojmë për kreun e shtetit”, deklaroi kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti./21Media

https://www.facebook.com/watch/?v=1117100758683614