Pandemia dhe rregullat e reja të migrimt të fuqisë puntore

Pandemia dhe rregullat e reja të migrimt të fuqisë puntore

Instituti GAP prezantojë raportin me titull: “Si do të ndikojë Covid-19 dhe kufiri i ri i imigracionit të Gjermanisë në migrimin nga Kosova”. Të pranishëm në këtë tryezë ishin edhe Ambasadorin gjerman dhe zv.Ministri i Financave, të cilët folën rreth migrimit të puntorëve nga Kosova për në Gjermani./21Media