Lufta kundër korrupsionit

Lufta kundër korrupsionit

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell u shpreh tejet kritik lidhur me luftën kundër krimit të organizuar dhe të korrupsionit.

O’Connell tha se korrupsioni në Kosovë, sidomos ai i nivelit të lartë, nuk është duke u luftuar. Sipas tij, nëse nuk tregohen rezultatet në këtë fushë, përkrahja ndërkombëtare do të zbehet./21Media