“Me kujdes të shtuar tani, nuk do ta humbim verës sezonin e plazhit”    

“Me kujdes të shtuar tani, nuk do ta humbim verës sezonin e plazhit”    

Është kohë zymtësie, një ankth po na përshkon, dikë më shumë, dikë më pak ,  por le ta gjejmë pak energji për veten dhe njerëzit që i kemi pranë edhe për një optimizëm, por domosdo të matur në rrethanat e pikërishme.

Të mendojmë pozitivisht. Së paku herë pas here të hedhim vështrimin përpara.

Pas kësaj furtune gjithsesi vjen vera dhe pushimet. Na e sjellin ndërmend bregdetin e Shqipërisë me ato bukuri magjepsëse.

Transmetojmë pikërisht këtë aspekt të bisedës me ambasadorin e Shqipërisë në Kosovës Qemal Minxhozi, që e zhvilloi kolegia Edona Demiqi./21Media