Anamorava me qendër skijimi

Familja Ilazi investon mbi një milion euro

Këto ditë edhe anamorava u bë me qendër rekreative. Në Debeldeh të Vitisë është hapur një qendër e till me mbi një mijë metra pistë skijimi dhe hapësirë gjashtë hektarë. Në këtë qendër investuar familja Ilazi që jeton në Austri./21Media

Back to top button