Angazhimi intensiv i ShBA-së në dialog

1 min read

Ky angazhim është mundësi për përafrimin e qëndrimeve për marrëveshjen finale

Zëvendësndihmës sekretari amerikan për Evropën Jugore dhe Qendrore paralajmëroi vizitë në Kosovë dhe shtoi se ShBA-ja do të angazhohet intensivisht në procesin e dialogut Kosovë-Serbi. Njohësit e procesit të dialogut ndërkaq, thonë se ky angazhim i ShBA-së do ta përshpejtojë procesin dhe palët do të rikthehen në tavolinën e bisedimeve.(Teksti -Donika Osmani, kamera: Lulzim Fana)./21Media