Në edicionin e dhjetë të këtij festivali do të prezantohen 300 filma të animuar

Në edicionin e dhjetë të këtij festivali do të prezantohen 300 filma të animuar

Nga 15 – 21 korrik në Pejë do të nisë rrugëtimin edicioni i dhjetë i festivalit ndërkombëtar të animacionit “Anibar”. Ky edicion i Anibar-it mbahet me moton “Shpresat dhe frika”. Në pesë kinema të ndryshme në Pejë do të shfaqen 300 filma të animuar./21Media