Christina Miles, 33-vjeçare, dhe partneri i saj Rohan Tully, 36 vjeç nga Londra kanë arritur që anijen transportuese të ndërtuar në vitet e 60-ta, ta shndërrojnë në një shtëpi lundruese me dy kate brenda të cilës nuk mungon pothuajse asgjë.

Cifti së bashku kanë një vajzë njëvjeçare me emrin Elara.

Për ta ndërtuar shtëpinë e  tyre në anije çiftit iu është dashur kohë 20 muaj. Brenda shtëpisë së tyre janë tri dhoma gjumi, dy tualete dhe hapësirë të mjaftueshme për ta shfrytëzuar si tarracë. /21Media