Duke pritur 6 tetorin

Duke pritur 6 tetorin

Më 6 tetor qytetarët e Kosovës do t’iu drejtohen kutive të votimit për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre në nivelin qendror. Qytetarët presin nga të zgjedhurit e tyre të punojnë për të mirën e vendit dhe të ketë më shumë vende të reja pune për të rinjtë./21Media