Putin konkuron edhe një herë për kreun e Rusisë

Putin konkuron edhe një herë për kreun e Rusisë

Nuk ka dyshim se qytetarët e Rusisë në zgjedhjet e ardhshme do të votojnë presidentin aktual Vladimir Putin, tregojnë anketat e fundit, sipas të cilave ai gëzon 80 për qind të mbështetjes së qytetarëve.

Megjithatë, Kremlini është i shqetësuar për shkak të “votuesve apatikë” dhe se për shkak të kësaj Putini shfaqet në mesin e qytetarëve duke u përpjekur që të arrijë tek ata në mbarë shtetin, transmeton AP.

Zgjedhjet presidenciale ruse mbahen më 18 mars.