Ekzekutivi ende pa programin qeverisës, kritika nga opozita dhe shoqëria civile

Ekzekutivi ende pa programin qeverisës, kritika nga opozita dhe shoqëria civile

Qeveria e Kosovës ende nuk ka miratuar programin qeverisës dhe planin e veprimit. Partitë opozitare dhe organizatat që përcjellin punën e Qeverisë kritikojnë ekzekutivin për këtë vonesë të pajustifikueshme.(Teksti-Kujtesa Bajrami – Fana
kamera: Sahit Troshupa)/21Media