Dardanët kundër Maqedonisë së Veriut

Dardanët kundër Maqedonisë së Veriut

Tifozët e kombëtares së Kosovës, sonte duan fitore dhe besojnë fuqishëm se djelmoshat tanë do të dalin fitues nga kjo ndeshje.
Ndjekim një anketë me qytetarë  për pritjet nga kjo ndeshje ./21Media