Buçinca: 544 lëndë në UP mbahen nga 177 persona që nuk janë profesorë, kurse 103 asistentë, ligjërojnë 308 lëndë, kjo iu faturohet studentëve

Buçinca: 544 lëndë në UP mbahen nga 177 persona që nuk janë profesorë, kurse 103 asistentë, ligjërojnë 308 lëndë, kjo iu faturohet studentëve

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), ka prezantuar analizën e bartjes së lëndëve nga stafi akademik pa titull të profesorit në Universitetin e Prishtinës. Sipas kësaj organizate, në Universitetin e Prishtinës janë 177 persona që ligjërojnë lëndë edhe pse nuk janë profesorë, dhe në disa raste rolin e tyre e luajnë asistentet e tyre./21Media