Ansambli i Këngëve dhe Valleve të Maqedonisë së Veriut ka mbajtur koncert për 12 vjetorin e Pavarësisë

Ansambli i Këngëve dhe Valleve të Maqedonisë së Veriut ka mbajtur koncert për 12 vjetorin e Pavarësisë

Ansambli i Këngëve dhe Valleve Shqipe nga Maqedonia e Veriut sonte ka nderuar me mirënjohje drejtoreshën gjenerale të 21 Medias, Afërdita Saraçini-Kelmendin, mirënjohje të cilën e ka pranuar drejtori i programit kulturor, artistik, dokumentar dhe i aktualitetit në Rtv21, Florin Kelmendi./21Media