Ministri i Mbrojtjes tentoi të përafrojë palët, nuk pati sukses

Ministri i Mbrojtjes tentoi të përafrojë palët, nuk pati sukses

Një tentim i fundit i Anton Qunit, ministrit të mbrojtjes nga LDK-ja, për ta shpëtuar koalicionin me Vetëvendosjen, ishte burim i disa reagimeve brenda sallës së Kuvendit dhe brenda LDK-së./21Media