Mesazhi i vitit të ri i SP të OKB-së

Mesazhi i vitit të ri i SP të OKB-së

Në prag të ndërrimit të moteve, Sekretari i pergjithshem i Kombeve të Bashkayar, Antonio Guteresh ka uruar popujt e botes me nje mesazh shume domethenes dhe inkurajues.(E pergaditi- Halil MULA)./21Media