Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka pranuar një letër nga emisari special i BE-së për dialogun, Mirosllav Lajçak në të cilën kritikohet ashpër qasja e qeverisë karshi ndalimit të vizitës për presidentin serb, Aleksandër Vuçiq në Kosovë duke thënë se po shkelet marrëveshja për Lirisë së Lëvizjes e arritur në Bruksel dhe kjo mund të shkaktojë tensione në terren./Përgatiti: Burim ZARIQI/Kamera: Berat BAHTIRI/21Media