Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka njoftuar se janë anuluar të gjitha fluturimet e datës së sotme.

Aeroporti nuk dhënë ndonjë arsye për anulimin e fluturimeve të planifikuara.

Edhe fluturimet që ishin planifikuar për datat 13 dhe 14 qershor ishin anuluar nga kompanitë ajrore./21Media