Kërkohet bashkëpunim i   Policisë dhe Qendrës për punë Sociale

Kërkohet bashkëpunim i   Policisë dhe Qendrës për punë Sociale

Dukuria e lypësisë nga fëmijët po bëhet çdo ditë e më shqetësuese në Kosovë. E për vetëdijesimin e qytetarëve, Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Policinë dhe Qendrën për punë Sociale, organizuan aktivitet në kryeqytet ku u bë apel që të mos u japin lëmoshë fëmijëve që kërkojnë në rrugë./21Media