Mënyra më e lehtë për t'i zgjidhur detyrat

Mënyra më e lehtë për t’i zgjidhur detyrat

Kalkulatorërt janë  “asistentët” të cilët  ndihmojnë zgjidhjen problemit kur është fjala për detyrat në matematikë. Por ai nuk na garanton zgjidhje përfundimtare nëse ne nuk punojmë edhe me logjikën tonë. Kurse tani, teknologjia ka punuar edhe në një drejtim tjetër. E imagjinoni dot të fotografoni detyrën tuaj dhe përmes fotografisë që bëni në smartphon të zgjidhet ajo.

Këtë e mundëson aplikacioni PhotoMath, i clii shkarkohet falas Windows Phone Store dhe Apple App Sotre. Ai punon në at formë që ju e fotografoni detyrën duke përdorur kamerën e telefonit dhe përgjigja ju vjen direkt në ekran.

Sa i përket përdoruesve të Androidit ata do ta kenë fatin që tek në vitin e ardhshëm ta shkarkojnë këtë aplikacion./21Media