Aplikimet për ushtarë, 400 vende të lira në Forcat e Armatosura

1 min read

Forcat e Armatosura kanë hapur aplikimet për 400 vende të lira pranë FA, për Ushtarë dhe detarë aktivë, për të cilat Ministria e Mbrojtjes shprehet se ka pasur një interes të lartë.

”Ti ke forcën për të  nderuar kombin”, është motoja e Forcave të Armatosura, nismë për të cilën zëvendës ministrja e mbrojtjes Dallandyshe Bici u shpreh e kënaqur nga aplikimet e bëra deri tani në qytetin e Durrësit.

Të rinjtë apo të rejat e moshave nga 18 deri në 27 vjeç me arsim 9-vjeçar, të mesëm apo të lartë mund të konkurrojnë për rreth 400 vende të lira pranë FA, shkruan ora news.

Të gjithë kandidatët fitues do të përfitojnë një pagë mujore dinjitoze, përgatitje fizike dhe profesionale të vazhdueshme brenda dhe jashtë vendit sipas standardeve të NATO dhe një karrierë të sigurt./21Media