Apostollova: Luftimi i korrupsionit dhe krimit të organizuar esencial për BE-në 

Apostollova: Luftimi i korrupsionit dhe krimit të organizuar esencial për BE-në 

Në hapjen e vitit të ri akademik të Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë shefja e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka folur për lëvizjen e lirë në zonën schengen të qytetarëve të Kosovës. Tha se luftimi i korrupsionit e krimit të organizuar është kusht kryesor për këtë proces./21Media