Hoxha: Procesi i integrimit evropian të jetë më gjithëpërfshirës.-Loxha: Raporti vë në theks ndikimin politik mbi sistemin e drejtësisë.-Demhasaj: Politika e përfshirë në sistemin e drejtësisë

Hoxha: Procesi i integrimit evropian të jetë më gjithëpërfshirës.-Loxha: Raporti vë në theks ndikimin politik mbi sistemin e drejtësisë.-Demhasaj: Politika e përfshirë në sistemin e drejtësisë

E në tryezën me temën Raporti i Komisionit Evropian për Kosovën, shefja e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë Nataliya Apostolova tha se Kosova duhet t’i marrë seriozisht rekomandimet e Komisionit Evropian dhe të ketë sa më shpejtë një plan veprimi. Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, tha se po bëjnë përpjekje që procesi i integrimit evropian të jetë më gjithëpërfshirës. Ndërsa Grupi për Studime Juridike dhe Politike vlerëson se integrimi evropian në Kosovë e ka humbur momentumin./21Media