Apostolova: Rinia, motori i ndryshimeve dhe zgjidhjes së krizave 

Lidhja e Rinisë me Integrimet Evropiane

Me rastin e Javës së Evropës, Komisioni për Integrime Evropiane, në bashkëpunim me GIZ-in gjerman në Kosovë, zhvilloi diskutimin me temë  “Lidhja e Rinisë me Integrimet Evropiane”.  U diskutua për rëndësinë e përfshirjes së të rinjve dhe rolin e tyre karshi integrimeve evropiane. Përfaqësuesja speciale e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, tha se rinia është motori i ndryshimeve dhe i zgjidhjeve të krizave në një vend./21Media

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button