Arkitektura, si disiplinat e tjera është art, sepse kërkon shumë krijimtari dhe imagjinatë. Sidoqoftë, ndonjëherë, dizajnet e konstruksioneve të caktuara tejkalojnë çdo kufi të paramenduar dhe bëhen pjesë vërtet unike falë bukurisë dhe funksionalitetit të tyre.

Ose thjesht përfundojnë duke qenë përzierje e çuditshme e origjinalitetit dhe mungesës së logjikës. Çfarë dobie ka një ndërtesë në të cilën nuk mund të ecësh thjesht si çdo në çdo vend tjetër të rregullt?, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Më poshtë ju sjellim disa foto të ndërtesave të palogjikshme dhe disi të çuditshme./21Media

“Autostrada mbi Napoli, Itali”

 “Godina e karatesë, Okinawa, Japoni”

“Shtëpia e verdhë në Meksikë”

“Shtëpi moderne në Venecia, CA”

 “Kulla ‘Arbre Blanc’ e Sou Fujimoto në Montpellier, Francë”

 “Shtëpia në Banská Bystrica, Sllovaki”

Dhe pyetja këtu është: Pse, oh pse !?

 Gjithmonë ka vend për një kopsht – muret e një ndërtese mund të jenë mjaft të dobishme. Singapor