Një infermier i Qendrës Integruese Rehabilituese në Shtime e ka lajmërar Policinë e Kosovëse pacient është larguar nga kjo qendër dhe nuk është kthyer.

Pacienti është larguar dje dhe lidhur me këtë ngjarje kanë filluar hetimet.

“Ankuesi mashkull  kosovar, Infermier i Qendrës Integruese, ka raportuar se pacienti i tyre mashkull kosovar, është larguar nga Qendra dhe nuk është kthyer më. Rasti nën hetime”, bëhet e ditur në raportin e Policisë./21Media