Opinone: Arrestimet dhe skena politike në Kosovë

Opinone: Arrestimet dhe skena politike në Kosovë

Arrestimi i ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët nga pas lufta kanë mbajtur poste të rëndësishme në institucionet e Kosovës,  nga njohësit e çështjeve politike po vlerësohet si goditje për politikën Kosovare. Si në PDK ashtu edhe në Vetëvendosje flasin për boshllëkun që lanë Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi.( Teksti- Fitore Ademi, kamera- Fidan Bajrami)/21Media