Policia e Kosovës ka arrestuar tre të dyshuar për vjedhjen e dritareve në Pejë. Tё dyshuarit janë J.F.(1994), F.L.(1987) dhe S.B. (1992).

Policia e Kosovës, Stacioni Policor nё Pejё, me datёn 23.12.2020, ka pranuar njё informacion se nё fshatin Vitomiricё në Pejё, ka ndodhur njё “Vjedhje e Rёndё”.

Sipas ankuesit iu janё vjedhur 12 dritare nё vlerё prej 1200 euro.

Tё dyshuarit J.F dhe F.L, pas intervistimit me urdhёr tё Prokurorit tё shtetit ndalohen pёr 48- orё, ndёrsa i dyshuari S.B ёshtё liruar nё procedurё tё rregullt

Dritaret e vjedhur pas konfiskimit i janё kthyer pronarit legjitim./21Media