Konfiskohen edhe gjëra materiale

Konfiskohen edhe gjëra materiale

Policia e Kosovës ka arrestuar  tetë persona të dyshuar për veprat penale ‘mundësim ose detyrim në prostitucion’, ‘ofrimi i lokaleve për prostitucion’ dhe ‘bashkëkryerje’

“Pas hetimeve intensive të zhvilluara, me datën 27 gusht 2019, kanë realizuar dy plane operative lidhur me veprat penale ‘mundësim ose detyrim në prostitucion’, ‘ofrimi i lokaleve për prostitucion’, si dhe ‘bashkëkryerje’.”

Gjatë realizimit të këtyre planeve operative në dy lokacione të ndryshme janë identifikuar dhe janë arrestuar persona të dyshuar të përfshirë në veprat penale të lartcekura.” , thuhet në njoftimin e policisë.

Sipas PK-së në lokacionin e parë gjatë realizimit të planit operativ janë arrestuar dy persona të dyshuar:

• P. B. lindur me 1993 m/sh/k
• L. L. lindur me 1998 f/sh/Shqipërisë

Ndërsa në lokacionin e dytë janë arrestuar gjashtë persona të dyshuar:
• P. S. lindur me 1992 m/sh/k
• A. I. lindur me 1999 f/sh/k
• V. K. lindur me 1999 f/sh/k
• M. R. lindur me 1992 f/sh/k
• X. A. lindur me 1972 f/sh/k
• A. C. lindur me 1993 f/sh/k

Policia e Kosovës po ashtu bën të ditur se lidhur me rastin si prova materiale janë sekuestruar shtatë telefona mobilë.

Pas intervistimit me vendim të prokurorit, të dyshuarit e cekur më lart janë ndaluar për 48 orë./21Media