Po udhëtonin me pasaporta që nuk ishin të tyre

Po udhëtonin me pasaporta që nuk ishin të tyre

Dhjetë emigrantë të cilët ishin hequr si skuadër volejbolli janë ndaluar në aeroportin e Athinës pasi po përpiqeshin të shkonin në Zvicër në mënyrë ilegale, bën të ditur policia greke.

Grupi kishte ardhur i veshur me uniformë dhe me dy topa volejbolli.

Policia tha se emigrantët me kombësi siriane po udhëtonin me pasaporta që nuk ishin të tyre.

Besonin se grupi shpresonte të arrinte në Cyrih.

Greqia është vend kalimi për shumë emigrantë drejt shteteve të BE-së.