Si pjesë e aktiviteteve të intensifikuara të Ministrisë së Brendshme në Maqedoninë e Veriut për të luftuar trafikimin e paligjshëm të drogës, në koordinim me Departamentin e Policisë Kriminale – Sektori për trafik të paligjshëm të armëve dhe mallrave të rrezikshëm dje në Kërçovë, dhe punojnësit policorë në Kërçovë arrestuan një tregtar dhe u kapën mbi 100 gramë kokainë dhe gjësende të tjera.

Më 24.10.2020 rreth orës 20:20 në Bulevardin “Çlirimi” në Kërçovë, oficerët e policisë ndaluan një automjet Citroen me targa të Tetovës, i drejtuar nga I.B. (38) nga Kërçova. Gjatë kontrollit të IB, ai u përpoq të hidhte një top plastik që përmbante tetë pako kokainë.

Pas kësaj I.B. u ndalua në Stacionin Policor Kërçovë dhe vazhduan kontrollet në shtëpinë e tij në Kërçovë ku u gjetën mbi 100 gram kokainë, një kilogram përzierje për rritjen e masës së drogës, peshore digjitale dhe sende të tjera.

Është konfiskuar automjeti “Citroen”, si dhe automjeti “Porsche”. Prokurori Publik nga Prokuroria Publike në Kërçovë është njoftuar dhe pas dokumentimit, do të ngrihet kallëzim penal./21Media